Bukser Bling Fashion Blomster Bukser Ny Lady Kvinders Rhinestones Denim Jeans Slim TxnqWwU6Pa
par Jeans toppe 2 Xs Kvinders 6 stykker Sportswear True Lot Religion trøjer Yqxw1Bz
Low Schoeller Xs 0 Vask Athleta Indigo Dry 192731500031 Nwt Bootcut Dipper Jean Rise PZYqY8w

Rektor skriver om

 uimodståelig grøn omstilling

En helt ny, grøn håndbog er kommet i handlen. Håndbogen Grøn Lov og Praksis er en praktisk guide til, hvordan virksomheder bedst og mest effektivt kan arbejde med bæredygtighed.
Thicken Orange Parka Korean Kvinder Chic Frakker Hooded Faux Fur Outwear Winter Nye
28. april 2014

En lang række eksperter skriver i bogen hver deres bud på, hvordan en grøn profil kan matches med en konkurrencedygtig strategi – og en af eksperterne er Designskolen Koldings rektor, Elsebeth Gerner Nielsen. Hun mener, at det grønne budskab skal gøres til et langt mere attraktivt valg for slutbrugeren – og det er noget, designere kan hjælpe med at få til at ske:

“Den største udfordring i den grønne omstilling er ikke penge eller teknik, men mindset. Brugerne skal nudges til at ville det, vi kan rent teknisk! Vi skal tænke i, at slutbrugerne føler det meningsfuldt at deltage i den grønne omstilling. Det er, hvad design og designere kan bidrage med,” skriver Elsebeth Gerner Nielsen blandt andet i sin introduktion til sin artikel ’Grønt design’.

Teksten kan downloades i et særtryk her på siden eller læses i Håndbogen Grøn Lov og Praksis, der er udgivet af Forlaget Andersen. Håndbogen er rettet mod ledere i både det offentlige og det private. Og den kan købes via forlagets hjemmeside eller ved at maile direkte til [email protected]

Kvinder Hooded Frakker Parka Thicken Faux Winter Nye Fur Outwear Chic Orange Korean

Relaterede nyheder

Designskolen Kolding benytter cookies

Vi bruger det til trafikmåling og optimering af vores site.
Frakke Madden Women's Xl Steve Black Nwt Anorak z0x1FqFw
Fleecejakke Kvinder Isoleret Lavine med Xl Mørkegrå Holes Thumb pZqwgI5x