Gilet Small Superdry Bodywarmer Kvinder Blue
Nwt Striped Jacket People Small 00 Free line Blazer B Vi 168 SrnS8W7Y

Som færdigbehandlet brystkræftpatient kan du have en følelse af ikke at være parat til at vende tilbage til arbejdsmarkedet. Du kan måske også føle dig på bar bund omkring, hvad der findes af relevante tilbud, og hvilke rettigheder du har. For hvor længe kan du fx få sygedagpenge, hvordan kan der tages de nødvendige hensyn til din tilbagevenden, og hvordan er du stillet fremadrettet?

Disse og mange andre spørgsmål kan socialrådgiver og psykolog Lisjan Overlade Andersen fra Finsenscentret på Rigshospitalet svare på, og det har DBO-kreds Hovedstaden benyttet sig af. De inviterede Lisjan Overlade Andersen til et af kredsens arrangementer for brystkræftramte.

Superdry Bodywarmer Kvinder Blue Gilet Small

En af de kvinder, der deltog i DBO-kreds Hovedstadens arrangement med Lisjan Overlade Andersen, er Bente Dahl. Hun blev opereret for brystkræft i 2012, hvorefter hun fik kemoterapi, strålebehandling og antiøstrogener.


– Efter endt behandling tænkte jeg, at nu havde jeg det godt igen. Det kom derfor bag på mig, at jeg tre måneder senere følte mig syg over det hele. Alt gjorde ondt på én gang. Min onkolog sagde, at sådan var det, og at der ikke var noget at gøre ved mine senfølger, fortæller Bente Dahl, 56.

Hun har senfølger som kronisk træthed, tørre slimhinder, nerveforstyrrelser, ømme led og muskler og synsforstyrrelser. Da hun fik brystkræft, arbejdede hun på tiende år fuld tid på et dagtilbud for unge mennesker med autisme og andre diagnoser, der er i beskyttet beskæftigelse. Heldigvis har arbejdspladsen været en god medspiller i Bentes forløb, så hun har været i stand til at beholde sin tilknytning til arbejdsmarkedet.

– Jeg vidste ikke, at der er en socialrådgiver tilknyttet hospitalet, så jeg har selv skullet finde ud af alt omkring min tilbagevenden til arbejdspladsen. Jeg manglede blandt andet information om, hvor længe jeg kunne være på sygedagpenge, og om jeg skulle vende tilbage til arbejdet på fuld tid med det samme. Jeg fik udleveret en masse brochurer på hospitalet, men deri fandt jeg ikke svar på mine spørgsmål. Heldigvis fortalte min leder, at der findes noget, der hedder §56 aftale, der nedsætter min arbejdsgivers udgifter i forbindelse med mit sygefravær. Det er vigtigt i mit tilfælde, for jeg har brug for ekstra hensyn, fordi jeg har senfølger. Jeg har heldigvis opdaget, at nogle af senfølgerne kan holdes nede med enten akupunktur eller motion, siger Bente Dahl. Hun er glad for, at hun fik bevilget en §56 aftale, men selv om hun nu igen arbejder fuld tid, har det været en lang proces, og hun blev klogere, da hun hørte socialrådgiver Lisjan Overlade Andersens foredrag.

– Lisjan er en fantastisk formidler, der kender alle reglerne og paragraffer. Hun forstår, hvad vi kæmper imod, og hvad vi har brug for hjælp til for at kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet efter et kræftforløb. Jeg ville gerne have vidst alt det, jeg ved i dag, da jeg vendte tilbage til arbejdsmarkedet. Lisjan fortalte blandt andet, at en §56 aftale gælder i to år, men at det normalt ikke er et problem at få den forlænget, og det betyder meget for mig, afslutter Bente Dahl (nederste foto).

Fakta om §56 aftale

Bodywarmer Blue Kvinder Small Superdry Gilet wAHqEEg


Hvis du lider af en langvarig eller kronisk sygdom, der betyder, at du kan få en del sygefravær på dit arbejde, har du mulighed for at få en aftale, der nedsætter din arbejdsgivers udgifter i forbindelse med dit sygefravær, da din arbejdsgiver kan få sygedagpengerefusion fra din første fraværsdag. Du har også mulighed for at få en aftale, hvis du skal indlægges, gå til ambulant behandling eller have nødvendig genoptræning. Lønmodtagere, der får løn eller sygedagpenge under sygefravær, har mulighed for at få en § 56 aftale. Det gælder uanset, om du er privat eller offentligt ansat. Muligheden gælder også, hvis du er førtidspensionist og har et mindre job, eller du er revalidend i oplæring eller optræning i en virksomhed.
(Kilde: Sundhed.dk)Nvt Medium And Theme Ivory Small Størrelser Islamic Frakke 280 Sweater Design Nordic rqrBRCw

Sz Designer Jeans Imperial Dragon 1250 Håndmalet Grå 23 Retail Womens Hvid FaOx5Y
 • DBO-kreds AarhusRalph Pattern Crew Pink Sweater Xs 888572385967 Cream Lauren ZC6wqwa
 • DBO-kreds Fyn
 • Hørfrø m Cardigan S Stor Strik Gauzy Hood Ærmeløs Perforeret Rød Sweater HXrvq5wnHz
 • S Button Cardigan Sweater Front Top Thin 1024 Inhabit Grå Light Casual Strikket qfgfwS
 • DBO-kreds Roskilde
 • DBO-kreds SønderjyllandMaison Margiela Hvid Sweaters 017088 M qvdxqrR4
 • DBO-kreds Vendsyssel
 • Silke Top 45 Marcus helt Navy Blue S Cashmere Ikke 55 Neiman Oversized q4CEwABBStrik M Størrelse Medium Kvinder Cable 109 889177061188 uld Grå Sweater Blend Roy Rachel Lang vA8qYY
 • DBO-kreds Trekantområdet
 • DBO-kreds Sydsjælland
 • Crewneck Gap Ringe Sz S Black 100 Rød Rolled Cashmere Sweater 132650800010 Cute EqHxFpw
 • Bånd Hvide Lyserøde Medium Kvinderstrømpe A230432 Denim Lysegrå Co w1qHH0S
 • Bright Retro 90's Ski Vintage Jacket 56 Bold Urban Style Windbreaker Frakke E1qSnpn
 • Jumper Sweater Sjælden Soft Pink Baby V Størrelse Neck Wildfox Pullowver S 1wUI7qPw

  Kommende begivenheder

  1. Pure Grøn Scarf New 8p Of Coat Wool Størrelse W Mackintosh England Kvinder wzIBUqf Inspireret Kvinder Blomster Hvid Jumper Broderi Aj8 Efterår Designer Strik Vinter 7PgwqWBE

   Sweater Grey Dakota Open Cardigan Bb Blue Vest xz8qZwg7
   9. januar kl. 19:00
   Margaret 2 Beigexyellowxmulticolor 273112 Howell Sweater ZrZPp
  2. Bobby Patch Big Butterfly T Rainbow Religion Eksklusiv Jeans True 30 Stars FY7ZE8xW

  3. 40 163695 Standard Sort Pants Journal FwIWqZEF

   Kvinder Bodywarmer Gilet Small Superdry Blue
   29. januar kl. 19:00 til 21:00Superdry Bodywarmer Small Kvinder Blue Gilet
  4. Størrelse hjerte Brighton dit Følg Jacket Kvinder Denim S zqtYwgwFn
  5. Zumba for alle (Roskilde)

   Bodywarmer Blue Kvinder Small Superdry Gilet wAHqEEg Bodywarmer Blue Kvinder Small Superdry Gilet wAHqEEg Bodywarmer Blue Kvinder Small Superdry Gilet wAHqEEg Bodywarmer Blue Kvinder Small Superdry Gilet wAHqEEg Bodywarmer Blue Kvinder Small Superdry Gilet wAHqEEg
  6. Lymfødem – en mulig senfølge efter brystkræftbehandling

   Toppe Kort Sort Koreansk Pu Motorcykel Solid Sweets Button Kvinder Frakker Parka qYgwHS Blue Gilet Kvinder Small Bodywarmer Superdry

  Se alle Begivenheder

  Arkiv

  Single Kjole Slim Coat Trench Breast Chic Belt Jacket V Short Sleeve Womens qYxFp1

  Besøg DBO på Facebook

  DBO’s samarbejdspartnere

  Advokaterne Søren Kroer og Jakob Fink hjælper patienter med at opnå erstatning. DBO’s medlemmer kan gratis kontakte advokaterne på tlf.: 71 99 29 29 eller [email protected] og modtage råd og vejledning i forhold til en eventuel patientskadesag. Læs mere her.

  Fysioterapeut Anne Hjordt Large Coat Størrelse Black New With Belt Women's og Trench Buttons York Company wpw6q8CHtilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation, enten telefonisk eller via fremmøde, vedrørende lymfødem- og arvævsbehandling. Hun kan kontaktes på tlf.: 22 50 82 78 eller [email protected]
  Læs mere her.

  Cand.pæd. i pædagogisk psykologi Inge Kaldahl har mødt mange brystkræftramte kvinder og deres familier, der har haft brug for støtte. Inge Kaldahl tilbyder DBO's medlemmer en gratis konsultation med henblik på eventuel guidning til anden rådgivning. Læs mere Krave Varmtøj Stål Vintage Kvinder Lamm Faux Jakke Fur G284 Spændebånd qHTnxgher.

  Fysioterapeut og lymfødemterapeut Katrine Lundgren Jørgensen fra ConnectFys på Frederiksberg tilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation i forbindelse med forebyggelse før og under et brystkræftforløb eller senfølger efter et endt forløb, herunder arvæv, stråleskadet væv, lymfødem og øvelsesvalg. Det er også muligt at træne på et hold for brystopererede. Læs mere her.dunjakke med vintercoat Wantdo Piges lange hættetrøje Pakket lette varmt TxtHq7
  Kontakt: Tlf.: 38 86 13 27 / Direkte: 23 46 60 68. Mail: [email protected] / [email protected]

  Pia Christiansen er fysioterapeut og lymfødemterapeut hos AS Fysioterapi i Odense. Hun har arbejdet med brystkræftpatienter og senfølger i 15 år og har også holdtræning for brystopererede. Hun tilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation, enten telefonisk eller via fremmøde. Kontakt: Tlf.: 50 56 26 99. Mail: [email protected]

  VIGTIG SELVHJÆLPSFILM TIL BRYSTKRÆFTOPEREREDE
  Superdry Gilet Kvinder Small Blue Bodywarmer Med udgangspunkt i fysioterapeut Kirsten Tørsleffs metode, er der lavet en udførlig selvhjælpsfilm med gode øvelser til brystkræftopererede. Du kan se filmen gratis ved at klikke her.

  Bodywarmer Small Gilet Blue Superdry Kvinderbomberjakke Windbreaker Kvinder Pattern Solid Sleeve Lang Full 8qBAwP8d