25 Jean Talje Denim Skovl Ramme Høj Lige Størrelse 680IBxnB
M7 191056018252 Leg Stretch Sraight Fit Lee New Jeans Natural Petit Brystkontrol Kvinders 24w TwxTgP7q68
En Bekymret Baggies Ødelagt Kæreste Cobain Ny 701012479128 26 Awesome Teske Jeans TSSfaH

Rektor skriver om

 uimodståelig grøn omstilling

En helt ny, grøn håndbog er kommet i handlen. Håndbogen Grøn Lov og Praksis er en praktisk guide til, hvordan virksomheder bedst og mest effektivt kan arbejde med bæredygtighed.
Grøn Nwt Størrelse Stilfuldt Nine S Blå Blomsterkjole Pretty West Farverige og
28. april 2014

En lang række eksperter skriver i bogen hver deres bud på, hvordan en grøn profil kan matches med en konkurrencedygtig strategi – og en af eksperterne er Designskolen Koldings rektor, Elsebeth Gerner Nielsen. Hun mener, at det grønne budskab skal gøres til et langt mere attraktivt valg for slutbrugeren – og det er noget, designere kan hjælpe med at få til at ske:

“Den største udfordring i den grønne omstilling er ikke penge eller teknik, men mindset. Brugerne skal nudges til at ville det, vi kan rent teknisk! Vi skal tænke i, at slutbrugerne føler det meningsfuldt at deltage i den grønne omstilling. Det er, hvad design og designere kan bidrage med,” skriver Elsebeth Gerner Nielsen blandt andet i sin introduktion til sin artikel ’Grønt design’.

Teksten kan downloades i et særtryk her på siden eller læses i Håndbogen Grøn Lov og Praksis, der er udgivet af Forlaget Andersen. Håndbogen er rettet mod ledere i både det offentlige og det private. Og den kan købes via forlagets hjemmeside eller ved at maile direkte til [email protected]

Størrelse S Grøn og Blå Stilfuldt Nwt West Nine Pretty Farverige Blomsterkjole

Relaterede nyheder

Designskolen Kolding benytter cookies

Vi bruger det til trafikmåling og optimering af vores site.
Damejakke Tweed Ellice Joules Lysegrå Multi Blazer Button To Jersey wAXfnpxqP
tilbud et Med Camel Uld Teori Blend Frakke Hætte Giv qUT16AxA