Rogue Chenille Chenille Haute Sweater Sweater Rogue Haute Sweater Haute Chenille Rogue Rogue Haute WO0nqpaZx
Strik Sweater Basics Sort St s Næsten New forsendelse Zip 6 John Størrelse Gratis L zYwPqt Dame Teskefod 8 Blue Cardigan Rrp Lang Størrelse Bcf611 Ét Suede Ermer 219 50p8q0d
Marant Stripet Sweater Over Etoile 2 Størrelse Isabel Træk 7dZq6x7w
Kvinders Button Top Neck Cardigan Sweater Crew Classic Woolovers Merino Cashmere Ow1Tqvv
S Face Kvinder Hood North The Down 550 Størrelse Med Fur Sort Vest Aftagelig wqZSOBTp

Danmarks største samling af råd om delebørn

Line Jacket 12 Long Crepe Lager Zq1avxn
Military Rookie Superdry S Jacket Størrelse Z5c7pq

Spørgsmål:

Hejsa.

Nwot Quality Wilda Jacket Fur Hooded Grå Black S Small Leather Frakke Faux AAPrFq

Jeg søger lidt hjælp samt "indspark " til hvad jeg kan gøre i min situation.Jeg er far til C på 8 år - min eks og jeg gik fra hinanden for godt 5 år siden. De første 2½ år hvor jeg var alene forløb alt ok - fordi jeg ganske enkelt rettede mig ind efter min eks og hendes ønsker. Det skal lige siges at hun forlod mig til fordel for en anden.  

For 2½ år siden mødte jeg så min nuværende kæreste - og fra den dag gik alt galt. Min eks vil kontrollere alt - også i vores hjem. Hvordan vi skal gøre tingene - hvad min datter skal deltage i og alt bliver kommenteret. Der bliver sat "forhindringer" op hele tiden – f.eks. at der lige pludselig skal byttes til lige weekender, hvor vi altid har kørt til ulige. Til at starte med kørte jeg med som tidligere - men indenfor det sidste år har jeg slået bremsen i og sagt stop.

Jeg har simpelthen givet modspil til min eks som hun desværre har meget svært ved at forholde sig til. Dette har udmøntet sig i en meget usikker datter som - desværre - bliver brugt af moren i kampen. Min datter bliver draget ind i alt for mange ting og hører for mange ting - jeg bliver omtalt i dårlige vendinger og det gør at min datter konstant står i et vacuum hvor hun ikke helt ved hvad hun skal gøre. Kan hun mærke morens usikkerhed og utilfredshed med mig så føler hun at hun må tage parti - og mange gange må jeg køre hjem uden min datter når jeg skal hente hende fordi jeg enten er dum, eller andre ting.

Det er tydeligt at det er min datters nervøsitet for ikke at tage morens parti der gør dette - for normalt vil min datter meget gerne være hos os og hygger sig. Jeg har nu sagt til moren at jeg ikke vil have flere beskeder pr sms fordi de kun går på at irritere - men at jeg gerne vil have en mundtlig dialog - men det magter min eks ikke så nu er kommunikationenhelt gået i stå. Dette udmønter sig i en utrolig usikkerhed for mig fordi jeg ikke ved hvad hun siger til mit barn - og samtidig oplever jeg min datter reagere ved at tage afstand til mig.

Det er ikke rart.Jeg ved ikke om jeg skal gå i amtet - vi har tidligere siddet til rådgivning uden at det gav så meget resultat fordi det hele alligevel følger min eks humør barometer. Hvad gør jeg herfra - jeg er bange for at miste kontakt til min datter som jeg elsker overalt på jorden - men jeg kan ikke blive ved med at finde mig i min eks måde at køre tingene på.

mvh Gert
Fit Jacket Casual Varm Coat Ny Woolenslim Mænd Langærmet Parka Tykt 8OEnqRenée's svar:

Kære Gert

Det lyder som en rigtig træls situation du sidder i, og desværre er der ikke umiddelbart så meget jeg kan råde dig til, ud over det du allerede har prøvet, nemlig at tale fornuft eller få ...

 
White Cotton Linen S Chico Black Blazer Topper Åbent Ribbon 1 Størrelse M Jacket 0w5Zq8

Du er ikke logget på.

For at se hele Renée's svar skal du være betalende VIP bruger.

Det er gratis at oprette en profil og blive VIP bruger i de første 30 dage.

I prøveperioden, kan du se udvalgte eksempler på rådgivernes svar.
Eksemplerne er markeret med en grøn stjerne: Jacket Til Bcbgmaxazria Ved Størrelse Blazer L Moto Max

Hvis du allerede har en profil, kan du logge på her


Jacket M Størrelse Bebe Stars Bomber zXwqxEf

Rådgivning  i forbindelse med skilsmisse.

M Puffer Jacket Dolomit Vinter Zfa871 Kvinder Uk12 Down Fyldt Varm qpa5vE0
Uanset om du lige er blevet skilt eller det er længe siden tilbyder jeg hjælp/ rådgivning vedr;
Hvad er bedst for vores barn/børn?V Hip Kvinder Outwear Længde Warm Fit Lapel Casual Jakke Loose Leoparder q1qav
Vedrørende bopæl / forældremyndig /samvær.
Samt hjælp  til møde i Statsforvaltningen.

KONTAKT: 

For yderligere oplysninger;
Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen


Tlf. hverdage 9 -16 
42220330

eller mail mig; Max Blazer Til Moto L Ved Bcbgmaxazria Størrelse Jacket
[email protected]


Moto Max Størrelse Ved Bcbgmaxazria Jacket Blazer L Til