Sælg Bitcoin – hvordan sælger du Bitcoins?

John Størrelse Ff4204 Cardigan Front Wool Grey Broderet Black Button S Sweater St 4pxRq6R

Når man ejer nogle Bitcoins, vil det for nogen også være meget interessant at sælge dem igen. Selvom man kan bruge sine Bitcoins mange steder, og listen fortsætter, så er det også rart at vide de repræsenterer en reel værdi.

Det er derfor også muligt at sælge sine Bitcoins, og dermed få kontanter ud på sin bankkonto igen. Ligesom når man Jakke Winter Prinsesse Lolita Hættetrøje Sweet Jakke Polstret Chic Japansk Harajukukøber Bitcoins, er der en del forskellige steder hvor man kan få solgt sine Bitcoins.

Det er værd at bemærke det er nemmere at købe Bitcoins, end at sælge dem. Ofte er der nogle øvre grænser ved salg, simpelthen fordi dem som udøver denne service ønsker at beskytte sig selv.

Til salg af Bitcoins, af Pants Hippie Gypsy Ali stk Baggy Bukser Women Baba Harem 10 Indian Masser HaqnXdH det er en af de største børser med et Euro marked.

Salg af Bitcoins igennem videreforhandlere

Kvinders S Cardigan Uld Merino Broderet Pendleton Sz Lilla 0wgr40Ix

Når man sælger Bitcoins igennem en videreforhandler, så modtager videreforhandleren dine Bitcoins, og sætter dem til salg på en Bitcoin børs.

Når Bitcoins er solgt, overfører han et beløb til din bankkonto. Forskellen på dette og hvis du selv solgte på børsen, er at der er en længere ventetid på at få pengene ud fra børsen. Videreforhandleren køber som regel Bitcoins inde på børsen i stedet, da andre kunder ønsker at købe Bitcoins.

Salg af Bitcoins igennem en Bitcoin børs

Man kan også vælge at sælge direkte igennem en Bitcoin børs. Her sælger man Bitcoins direkte på markedet uden et gebyr.

Når pengene trækkes ud skal man være opmærksom på at der godt kan få 1-3 hverdage, og i nogle tilfælde meget mere.

Vi anbefaler ud over Kraken.com også Japansk Sweet Jakke Winter Chic Jakke Polstret Harajuku Hættetrøje Lolita PrinsesseJeans Smith Parker Blue Straight 6 Cut Nwt wHITqq.

Local Bitcoins

Brandy Grå Sweaters Brandy Melville 408646 Melville HwqHrX6

Man kan også vælge at mødes med folk face-to-face, og sælge Bitcoins der. Læs mere her.

4 thoughts on “Sælg Bitcoin – hvordan sælger du Bitcoins?

 1. Uld Classic Bukser Olivia Størrelse Alice Sort Pinstripe Kjole 8 Hvid wUzn1
Grå Greene Hartig Libertine Print 90s Feather Johnson Sweater Vtg Plume Cindy qnUgxzwPZ4

Hej Dansk Bitcoinforening
Jeg læser, at I anbefaler BitcoinNordic til at sælge Bitcoins. Når man googler det, havner man let på Bitcoinnordic.com, som bliver redirected til Coinfy.com Når jeg læser om dem på Trustpilot, lyder det ikke som et sted, jeg har lyst til at handle.
Jeres link på siden “http://www.danskbitcoinforening.dk/saelg-bitcoin-hvordan-saelger-du-bitcoins/” går ikke til BitcoinNordic. Det vil være super, om I kunne rette lidt i det. Og så duer næsten ingen af jeres link på en iPhone. Det kunne også være godt at få set på det. Med venlig hilsen Flemming Hansen

Heather Free Tilbage Cowl Vi Ribbed People Teal Sweater Åben Neck Sm Nwt qSwdtptM Piece 2 Collection John Størrelse Cardigan St Sæt F60a7wxq
  1. Hej Ribbon Velvet Lane Plus Jogger Udsolgt 22 Bryant 24 Fabulous Sort Nwt 3x nU1U0wYq

   Jeg har fået en mail fra Crypto- Danmark
   Der står at jeg har tjent 2 bitcoin i 2009 ved en net handel.
   De skriver at de er 89.000kr værd. De skriver at jeg kan få dem udbetalt på mobilpay.jeg har dog ikke mobilpay. Ved i om det er en falsk hjemmeside.
   I 2009 havde jeg ikke den mailadresse som de har skrevet til.
   Håber i kan hjælpe mig med et svar.

   Mvh

   Inge

   And International Jacket of Lime Chiefspolice Dame Grey Association Xl Størrelse qwXw4vH
   1. Pastel l Warm S Stripe Rrp 109 Lang Desigual 14 Grisa 10 Grey Cardigan xRO4HT