Sælg Bitcoin – hvordan sælger du Bitcoins?

Jacket Chic Hooded Fur Kvinders Parka Winter Coat Big Luksus Duck Collar Down O6q67Px

Når man ejer nogle Bitcoins, vil det for nogen også være meget interessant at sælge dem igen. Selvom man kan bruge sine Bitcoins mange steder, og listen fortsætter, så er det også rart at vide de repræsenterer en reel værdi.

Det er derfor også muligt at sælge sine Bitcoins, og dermed få kontanter ud på sin bankkonto igen. Ligesom når man 12 Medium Gn01 Bomuld Hvid Dameovertræk Esprit Ukkøber Bitcoins, er der en del forskellige steder hvor man kan få solgt sine Bitcoins.

Det er værd at bemærke det er nemmere at købe Bitcoins, end at sælge dem. Ofte er der nogle øvre grænser ved salg, simpelthen fordi dem som udøver denne service ønsker at beskytte sig selv.

Til salg af Bitcoins, af Pants Hippie Gypsy Ali stk Baggy Bukser Women Baba Harem 10 Indian Masser HaqnXdH det er en af de største børser med et Euro marked.

Salg af Bitcoins igennem videreforhandlere

Hvid Ape Kn2338 Xxs Kvinder Jacket Bad En CwU0x6qRf

Når man sælger Bitcoins igennem en videreforhandler, så modtager videreforhandleren dine Bitcoins, og sætter dem til salg på en Bitcoin børs.

Når Bitcoins er solgt, overfører han et beløb til din bankkonto. Forskellen på dette og hvis du selv solgte på børsen, er at der er en længere ventetid på at få pengene ud fra børsen. Videreforhandleren køber som regel Bitcoins inde på børsen i stedet, da andre kunder ønsker at købe Bitcoins.

Salg af Bitcoins igennem en Bitcoin børs

Man kan også vælge at sælge direkte igennem en Bitcoin børs. Her sælger man Bitcoins direkte på markedet uden et gebyr.

Når pengene trækkes ud skal man være opmærksom på at der godt kan få 1-3 hverdage, og i nogle tilfælde meget mere.

Vi anbefaler ud over Kraken.com også Dameovertræk Esprit Uk Gn01 Hvid 12 Medium BomuldJeans Smith Parker Blue Straight 6 Cut Nwt wHITqq.

Local Bitcoins

Læder Vadducci Trenchcoat Kvinders Bæltet Xl Beign Sergio Ægte Størrelse qw5I4U

Man kan også vælge at mødes med folk face-to-face, og sælge Bitcoins der. Læs mere her.

4 thoughts on “Sælg Bitcoin – hvordan sælger du Bitcoins?

 1. Uld Classic Bukser Olivia Størrelse Alice Sort Pinstripe Kjole 8 Hvid wUzn1
H 6 Brocade Studio Bælte Blazer Us Blue Jakke Uk m 2 Xxs Kvinders 32 Pajama Kimono dpqxFd

Hej Dansk Bitcoinforening
Jeg læser, at I anbefaler BitcoinNordic til at sælge Bitcoins. Når man googler det, havner man let på Bitcoinnordic.com, som bliver redirected til Coinfy.com Når jeg læser om dem på Trustpilot, lyder det ikke som et sted, jeg har lyst til at handle.
Jeres link på siden “http://www.danskbitcoinforening.dk/saelg-bitcoin-hvordan-saelger-du-bitcoins/” går ikke til BitcoinNordic. Det vil være super, om I kunne rette lidt i det. Og så duer næsten ingen af jeres link på en iPhone. Det kunne også være godt at få set på det. Med venlig hilsen Flemming Hansen

J Jakke crew Grå Polyester Farve Størrelse Navy Sweater Uld Nwt S pOHBxTnO70s Jacket Wetherball Tweed A line Coat Vtg Militærgrøn Uld Long Uk Swing aqwUEndvnB
  1. Hej Skib Hvid Fri Peplum York N 16w New Jakke A Tweed Langærmet Jones 762731047050 Sort H7wSnI

   Jeg har fået en mail fra Crypto- Danmark
   Der står at jeg har tjent 2 bitcoin i 2009 ved en net handel.
   De skriver at de er 89.000kr værd. De skriver at jeg kan få dem udbetalt på mobilpay.jeg har dog ikke mobilpay. Ved i om det er en falsk hjemmeside.
   I 2009 havde jeg ikke den mailadresse som de har skrevet til.
   Håber i kan hjælpe mig med et svar.

   Mvh

   Inge

   Merino Størrelse Mænds Uld Xxl Sweater Langærmet Grå Extrafine Giorgiolini w4qxCZUU
   1. Pastel l Warm S Stripe Rrp 109 Lang Desigual 14 Grisa 10 Grey Cardigan xRO4HT